Nöjda kunder 2018!

Good news! Under 2018 har Aviamed tecknat avtal med flera större aktörer och för en ökad flygsäkerhet genomfört utbildningar för en rad nya, nöjda kunder.

”Train as you fight!” Efter hypoxiutbildning för alla instruktörer och pilotelever på Trafikflyghögskolan i Ljungbyhed har en del även fått uppleva effekter av syrebrist i 737-simulator – det är ruggigt realistiskt att drabbas av hypoxia under flygning! Simulatorträning lyfter utbildningsvärdet till en helt ny nivå.  Vi ser fram emot fortsatt samarbete med TFHS!

Aviamed har under 2018 tränat alla pilotinstruktörer på Thomas Cook Airlines Scandinavia, under gemensamma utbildningsdagar på Kastrup. Thomas Cook är Skandinaviens största charterbolag och flyger enbart Airbus. Alla i besättningen är lika viktiga när det gäller att tidigt upptäcka och åtgärda hypoxia och cabin crew därför en viktig målgrupp för Aviamed att nå ut till. Vi ser fram emot fortsatt utbildning av såväl piloter som cabin crew på Thomas Cook Airlines.

Aurora Airlines är baserade i Yuzno-Sakhalinsk och flyger Airbus och Bombardier Dash-8 mellan destinationer i fjärran östern. Aurora Airlines är nu en återkommande kund för hypoxiutbildning av piloter på Dash-8.

Tack alla nya och gamla kunder för förtroendet att få bidra till ökad säkerhet för besättning och passagerare. Vi ser fram emot fortsatt samarbete och välkomnar också nya kunder!

2019-05-08T16:41:15+00:00